ARSTL Group

Qumështi Milkos

Milkos do të thotë qumësht. Milkos është krijuar për të sjellë tek konsumatorët qumësht jetëgjatë të pastërizuar, me vlera dhe cilësi të garantuara dhe me përmbajtje afatoksine brenda normave të lejuara nga BE. Qumështi Milkos siguron sasinë e duhur të ushqyesve si Proteina, Karbohidrate, Vitamina, Kalcium etj.
Qumështi Milkos është krijuar nga Kompania Milkos (themeluar në vitin 1953), kompania më e vjetër e qumështit dhe produkteve të qumështit në Bosnje-Hercegovinë. Mbajtes ekskluziv i kësaj marke në Shqipëri është ARSTL Group.

Rekomandohet të konsumohet nga të gjitha grupmoshat. Ruan cilësinë e shkumës deri në 5 zierje.

Benefitet e qumështit Milkos:

Fabrika Milkos është themeluar që në vitin 1953 dhe është prodhuesi më i vjetër i qumështit dhe produkteve të qumështit në Bosnje-Hercegovinë Qumësht i homogjenizuar, i skremuar, me vlera dhe cilësi të garantuara Siguron sasinë e duhur të ushqyesve si Proteina, Karbohidrate,Vitamina, Kalcium etj. Ndihmon në parandalimin e sëmundjeve si hipertensioni, prishjes së dhëmbëve, dehidratimit, problemet e frymëmarrjes, obezitetit, osteoporozës etj. Ruan cilësinë e shkumës deri në 5 zierje

Qumeshti Milkos rekomandohet të konsumohet:

Nga persona që dëshirojnë të shtojnë vlera ushqyese në dietën e tyre. Nga persona që dëshirojnë të përmirësojnë shëndetin e kockave. Nga persona që dëshirojnë të reduktojnë aciditetin e tepërt në organizëm

Vlerat ushqyese në 100 g/ Milkos 3.2 % Yndyrë:

Yndyrë – 3.2 g
Proteina – 3.4 g
Karbohidrate – 4.6 g
Kalcium – 120 mg

Vlerat ushqyese në 100 g/ Milkos 1.5 % Yndyrë:

Yndyrë – 1.5 g
Proteina – 3.4 g
Karbohidrate – 4.6 g
Kalcium – 120 mg

Llojet e qumështit Milkos:

Milkos 1.5% yndyrë
Milkos 3.2% yndyrë