ARSTL Group

Tropikal
B52
Acqua Julia
B2 Power Drink
Loti i Zanave
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Histori

ARSTL Group i ka gjenezat ne vitin 1998. ARSTL Group u krijua nga bashkimi i tre kompanive të mëdha, Arseni Sh.p.k., TL-08 sh.p.k. dhe GAMM 2012 Sh.p.k.

Strategji

Përmirësimi i vazhdueshëm i shërbimit, kualifikimi i stafit, zhvillimi i kontratave ekskluzive, rritje e metejshme e marketit.

Vizion

Pozicionimi në treg si një ndër kompanitë më të mira të distribucionit, lider në treg për brandet që prodhon dhe importon, gjithashtu hapja e një “shkolle” të mirëfilltë për distribucionin dhe shitjet.

Një pafundësi zgjedhjesh me ne!

Kush jemi ne?

Njihuni me kompaninë

ARSTL Group i ka gjenezat ne vitin 1998. ARSTL Group u krijua nga bashkimi i tre kompanive të mëdha, Arseni Sh.p.k., TL-08 sh.p.k. dhe GAMM 2012 Sh.p.k.  
Prodhues ekskluziv i markave tona dhe gjithashtu mbulon import-eksportet për disa marka të njohura ndërkombëtare.