ARSTL Group

B2 Tonic Water

B-2 Tonic Water e ka marrë emrin nga avioni bombardues i famshëm B-2. B-2 Tonic Water është krijuar në funksion të dhënies se vitalitetit. Formula klasike e B-2 Tonic Water është krijuar nga kompania Austriake me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Përbërësit për prodhim e B-2 Tonic Water importohen nga Bashkimi Europian (BE), I cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë. Prodhim- Ambalazhimi nga ARSTL Group realizohet në impiantet më moderne të paketimit të pijeve freskuese në Evropën Qëndrore e Lindore. Prodhimi në formatin kanaçe 150 ml e bën atë ideal për një shots të shpejtë ose shoqërues të një gote të mirë Gin. Rekomandohet të konsumohet mbi moshën 16 vjeç. B-2 Tonic Water rekomandohet të shërbehet në një gotë me akull dhe me një fetë Limon.

Benefitet e B-2 Tonic Water:

Ideal për miksimin e kokteijleve. Zgjon gjallërinë dhe entuziazmin. Ruan balancë perfekte të përbërësve.

B-2 Power Drink rekomandohet të konsumohet:

Nga personat që kanë probleme me tretjen
Nga personat që kanë probleme me stomakun
Nga personat që kanë probleme me yndyrnat
Nga personat që kërkojnë gjallëri dhe entuziazëm

Përbërësit e B-2 Tonic Water:

Ujë, Sheqer, Dioksid Karboni CO2, Acidifikues: Acid Citrik, Konservant Natyral (E202 & E211), Aromë Natyrale Limoni, Aromë Natyrale e Quinne, Embëlsues Natyral: E950

Formatet e B-2 Tonic Water:

B-2 Tonic Water 0.15 L
B-2 Tonic Water 1 L
B-2 Bitter Lemon 1 L

Vlerat ushqyese për 100 ml:

Energji – 115 kJ (35 Kcal)
Proteina – 0 g
Karbohidrate – 8.5 g
Ndër të cilat sheqerna – 8.5 g
Yndyrna – 0 g
Natrium – <0.005 g

Shijet e B-2 Tonic Water:

B-2 Tonic Water
B-2 Bitter Lemon

Çertifikimet e B-2 Tonic Water

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND