ARSTL Group

Müller Beer

Müller, birrë origjina dhe formula e së cilës është Gjermania. Muller u krijua në vitin 2000 nga teknologë Bavarezë, patenta e së cilës është blerë me të drejta të plota nga “Contessa Group”.
Emri Müller u vendos nga teknologë Bavarezë, të cilët që në gjenezë të krijimit, e pagëzuan birrën me emrin Müller si emri tipik që identifikon Gjermaninë dhe origjinën Gjermane të kësaj birre.
Birra Müller prodhohet në fabrikën “Van Pur” në Varshavë, Poloni. Fabrika “Van Pur” është themeluar në vitin 1989 dhe është fabrika më madhe e prodhimit të birrave në Evropën Lindore. Kjo fabrikë prodhon dhe eksporton në vendet me standartet më të larta ushqimore të BE si: Gjermania, Norvegjia, si dhe e vetmja fabrikë birre Polake me distribucion të dedikuar në UK.

Rekomandohet të konsumohet mbi moshën 18 vjeç.
Rekomandohet të konsumohet e ftohtë.

Benefitet e Müller Beer:

Birrë origjina e së cilës rrjedh nga vendi kampion në prodhimin e birrave, nga Gjermania.

Prodhohet me përbërës të zgjedhur nga zonat më të mira të Polonisë dhe Rajonit.
Ka aromë karakteristike falë Lupolave dhe Elbit të cilësisë më të mirë.
Shija e pastër, e freskët dhe e balancuar.(Birrë e tipit Lager)
Nuk përmban konservantë dhe përbërës artificial.

Përbërësit e Müller Beer:

Lupola

Elb

Ujë

Vlerat ushqyese për 100 ml:

Energji – 129 kJ (46 Kcal)
Yndyrna – 0 g
Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
Karbohidrate – 0 g
Ndër të cilat Sheqerna – 0 g
Proteina – 0 g
Kripë – 0 g

Çertifikimet e Müller Beer

HACCP (Hazard Analysis And Critical Control Point)

BRC (British Retail Consortium)

IFS (International Featured Standarts)