ARSTL Group

Loti i Zanave

Emri Loti i Zanave lidhet me pastërtinë dhe prejardhjen e këtij uji. Uji Mineral Natyral Loti i Zanave buron nga thellësia e burimit të Rrjollit në Bjeshkët e Nëmuna. Burimi i Rrjollit njihet për ujin dhe vlerat që mbart që prej kohëve të hershme.
Loti i Zanave u krijua për të sjellë tek konsumatorët një nga ujërat më të lehtë dhe më të shëndetshëm për trupin e njeriut. Ky ujë është i përshtatshëm për ata që kanë nevojë t’u largohen pijeve me përmbajtje të karbonit, për dieta, për ata që vuajnë nga gastriti dhe për ata që kanë nevojë të konsumojnë sasi të mëdha uji.
Prodhim-ambalazhimi realizohet në stabilimentin e ARSTL Group me përkujdesjen dhe teknologjinë më të përparuar dhe me standartet më të larta të kontrollit të cilësisë të miratuara nga BE.

Rekomandohet të ruhet në vende të freskëta larg ndikimit direkt të rrezeve te diellit.

Benefitet e ujit Loti i Zanave:

Cilësia dhe balanca perfekte e përbërësve. Është një nga ujërat më të lehta oligo-mineral si dhe përmban sasi të mjaftueshme të mineraleve që janë të domosdoshme për funksionimin e trupit dhe stabilizimin e tij. Shton rezistencën fizike. Hidraton Organizmin. Fabrika dhe teknologjia e përzgjedhur.

Loti i Zanave rekomandohet të konsumohet:

Nga të gjithë personat që kërkojnë të qëndrojnë të hidratuar gjatë gjithë ditës.

Nga personat që kërkojnë të detoksifikojnë trupin. Nga personat që qëndrojnë shumë kohë në diell gjatë ditëve të nxehta. Nga personat që kërkojnë të bien nga pesha.

Loti i Zanave 0.5L

Loti i Zanave 1.5L

Loti i Zanave 8L

Përbërësit për 1 L ujë Loti i Zanave:

Mbetje e thatë 180 C 130 mg/l

Ca++ 38.9 mg/l

Na+ 4.36 mg/l

K+ 1.72 mg/l

Mg++ 6.72 mg/l

HCO3 180 mg/l

SO4 5.61 mg/l

Cl 1.39 mg/l

Çertifikimet e Acqua Julia

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND