ARSTL Group

All Natural Iced Tea

Emri All Natural Iced Tea do të thotë çajra të ftohtë natyral.
All Natural Iced Tea janë krijuar për të ofruar efekte qetësuese dhe freskuese, ndihmojnë organizmin të ketë një funksion sa më të mirë dhe zevendësojnë më se miri konsumimin e shumë pijeve të tjera të dëmshme për organizmin e njeriut.
Kompania Austriake Akras Flavors GmbH ka ndërtuar formulën e All Natural Iced Tea.Përbërësit e All Natural Iced Tea importohen nga Bashkimi Europian (BE), i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë.
Prodhim-Ambalazhimi realizohet në stabilimentin e ARSTL Group, me perkujdesjen dhe teknologjinë më të përparuar dhe me standartet më të larta të kontrollit të cilësisë të miratuara nga BE.
Uji që përdoret për prodhimin e All Natural Iced Tea është ujë i njërit prej burimeve më me famë të Bjeshkëve të Nëmuna, burimi i Rrjollit.

Produktet e Tropikal All Natural Iced Tea janë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët, pa dallim moshe.

Benefitet e Tropikal All Natural Iced Tea:

All Natural Iced Tea është krijuar posacërisht për të ofruar efekte qetësuese për këdo që e konsumon. Konsumimi i një gotë çaji të ftohtë gjatë ditës ndikon në evitimin e shumë problemeve shëndetësore.
All Natural Iced Tea është i pasur me vitamina, minerale dhe anti-oksidant që ndihmojnë organizmin të ketë një funksionim sa më të mirë.
All Natural Iced Tea ndihmon në balancimin e niveleve të kafeinës për ata që e konsumojnë kafeinën në sasi të mëdha. Kjo ndodh, pasi duke konsumuar çdo ditë një gotë All Natural Iced Tea pakësoni konsumimin e kafesë çdo ditë.
All Natural Iced Tea zëvendëson më së miri konsumimin e shumë pijeve të tjera të dëmshme për trupin e njeriut.
All Natural Iced Tea luan rol të rëndësishëm në hidratimin e trupit.

All Natural Iced Tea rekomandohet të konsumohet:

Nga persona që duan të pakësojnë kafeinën në dieten e tyre. Nga persona që duan të shmangin pije të tjera të dëmshme.
Nga persona që duan të qëndrojnë të hidratuar sidomos gjatë ditëve të nxehta të verës.

Shijet e All Natural Iced Tea

Paketimi kanaçe 0.33L

Fruta Pylli 0.33L

Liçe 0.33L

Pjeshkë 0.33L

Limon 0.33L

Paketimi PET 0.5L

Fruta Pylli 0.5L

Liçe 0.5L

Pjeshkë 0.5L

Limon 0.5L

Paketimi PET 1.5L

Fruta Pylli 1.5L

Liçe 1.5L

Pjeshkë 1.5L

Limon 1.5L

Çertifikimet e All Natural Iced Tea

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND