ARSTL Group

B-52 Energy Drink

B-52 Energy Drink e ka marrë emrin nga avioni i famshëm bombardues i luftës së dytë botërore B-52.
B-52 Energy Drink është krijuar për të zvogëluar lodhjen mendore dhe fizike, për të rritur përqëndrimin dhe përmirësuar gjendjen emocionale. Formula unike e B-52 Energy Drink është krijuar nga kompania Austriake me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Përbësit për B-52 Energy Drink importohen nga Bashkimi Europian (BE),i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë. Prodhim-ambalazhimi realizohet nga ARSTL Group me një teknologji të fjalës së fundit. I gjithë procesi i prodhim-ambalazhimit monitorohet nga ekspertët Austriakë të Akras Gmbh. B-52 Energy Drink është në pronësi të Arseni Sh.p.k. dhe i vetmi i regjistruar, mbrojtur dhe i ligjshëm për tu tregëtuar në Shqipëri. B-52 Energy Drink identifikohet nga: Original Recipe From Austria (sipër te kanaçja), Logoja (në mes të kanaçes), Vula e origjinalitetit “12 years premium quality” (në fund të kanaçes), Prodhuar nga ARSTL Group dhe monitoruar nga Akras Flavors Gmbh (mbrapa kanaçes), Barkodi (8 606107 711003).

Të konsumohet mbi moshën 16 vjeç dhe maksimumi deri në 3 kanaçe në ditë! Rekomandohet të konsumohet i ftohtë dhe me një fetë Portokalli.

Benefitet e B-52 Energy Drink:

Përmban Kafeinë Natyrale duke mos shkaktuar efekte anësore. Zvogëlon lodhjen mendore dhe fizike. Rrit vigjilencën dhe shpejtësinë e reagimit. Stimulon metabolizmin dhe përmirëson gjendjen emocionale. Jep energjinë e nevojshme që i duhet trupit të njeriut.

B-52 Energy Drink rekomandohet të konsumohet:

Gjatë udhëtimeve të gjata
Në punë
Kur ushtroni aktivitet fizik
Gjatë leksioneve
Gjatë sezonit të provimeve etj.

B52 Classic

B52 Premium

B52 for Slimming

B-52 For Slimming

B-52 For Slimming (pije energjike dietike). B-52 For Slimming e ka marrë emrin nga avioni i famshëm bombardues i luftës së dytë botërore B-52. B-52 For Slimming është pije energjike pa kalori dhe në të njëjtën kohë e prodhuar nga të gjithë përbërësit që na japin gjallërinë e duhur për të përballuar aktivitetin fizik dhe mendor dhe për të rikuperuar lodhjen. Formula unike e B-52 For Slimming është krijuar nga kompania Austriake me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Përbërësit për B-52 For Slimming importohen nga Austria, vend i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë. Prodhim-ambalazhimi realizohet nga ARSTL Group me një teknologji të fjalës së fundit. I gjithë procesi i prodhim-ambalazhimit monitorohet nga ekspertët Austriakë të Akras Gmbh.

Të konsumohet mbi moshën 16 vjeç dhe maksimumi deri në 3 kanaçe në ditë! Rekomandohet të konsumohet i ftohtë.

Benefitet e B-52 For Slimming:

B-52 For Slimming ndihmon për mbajtjen e dietave dhe dobësimit për personat që duan të jetojnë shëndetshëm dhe në harmoni me linjat perfekte.
B-52 For Slimming ruan vlerat për stimulimin e metabolizmit, gjendjen emocionale dhe jep energjinë e nevojshme që i duhet trupit të njeriut.
Nuk përmban sheqer dhe si rrjedhojë nuk ju ngarkon me kalori.
Stimulon vigjilencën mendore dhe fizike.
Përmban Taurinë, aminoacid me funksione thelbësore në organizëm.
Përmban vitamina B që përforcojnë memorien dhe reduktojne lodhjen (në B52 For Slimming sasia e vitaminës B6 përmbahet në dozën e duhur, pasi doza më të larta se 100 mg në ditë kanë efekte anësore në organizëm).
Ekstraktet e Çajit Jeshil dhe Agjinares (Artichoke) janë të njohura për forcën e tyre antioksiduese si dhe për stimulimin e metabolizmit, duke e bërë B52 For Slimming të favorshme për shumë nga ata që duan të humbasin peshë.
Zëvendësimi i sheqerit me derivate “Stevia” e bën B52 For Slimming pije superiore në krahasim me pijet dietike që përmbajnë embëlsues artificial.

B-52 For Slimming rekomandohet të konsumohet::

Nga persona që nuk dëshirojnë sheqer në dietën e tyre.

Nga persona që dëshirojnë të jetojnë shëndetshëm dhe në harmoni me linjat perfekte të trupit.

Çertifikimet e B-52 Energy Drink & B-52 For Slimming:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND