ARSTL Group

B2 Power Drink

B-2 Power Drink e ka marrë emrin nga avioni bombardues i famshëm B-2. B-2 Power Drink ruan balancat në përbërës duke mos shkaktuar efekte anësore.
B-2 është krijuar posaçërisht për të larguar lodhjen mendore dhe fizike, rrit vigjilencën, shpejton reagimin, stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale dhe jep energjinë e nevojshme që i duhet trupit të njeriut.
Formula unike e B-2 u krijua nga kompania Austriake me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Lënda e parë dhe përbërësit bazë për B-2 importohen nga Bashkimi Europian (BE), i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë. Prodhim- ambalazhimi nga ARSTL Group realizohet në impiantet më moderne të paketimit të pijeve freskuese në Evropën Qëndrore e Lindore. Prodhim-ambalazhimi i B-2 mbikqyret nga ekspertët Austriakë të AKRAS Flavors GmbH. Mbajtësi ekskluziv i markës B-2 Power Drink është ARSTL Group.

Të konsumohet mbi moshën 16 vjeç dhe maksimumi deri në 3 kanaçe në ditë! Rekomandohet të konsumohet i ftohtë dhe me një fetë Portokall.

Përbërësit e B-2 Power Drink:

Ujë, Glukozë – Fruktozë, Sukrozë, Dioksid Karboni CO2, Kafeinë 0.032%, Taurinë 0.4%, Acidifikues: Acid Citrik (E330), Rregullator Aciditeti (E331), Karbonat Magneziumi, Aromë, Ngjyrues Natyral (E155 A & E101), Konservantë Natyral (E2011 & E202), Glucoronolacton, Inositol, Vitamina (B3, B5, B6, B2, B12).

Formatet e B-2 Power Drink:

B-2 Power Drink 0.15 L
B-2 Power Drink 0.25 L

Vlerat ushqyese për 100 ml:

Energji – 194 kJ (46 Kcal)
Proteina – 0 g
Karbohidrate – 11 g
Ndër të cilat Sheqerna – 11 g
Yndyrna – 0 g Ndër të cilat Acide Yndyrore të Ngopura – 0 g
Natrium – <0.04 g

Shijet e B-2 Power Drink:

B-2 Power Drink
B-2 Power Cola
B-2 Power Lemon

Çertifikimet e B2 Power Drink

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND