ARSTL Group

Lëngjet Tropikal

Emri Tropikal buron nga vendet e Tropikut ku klima është perfekte për pjekjen e frutave të ndryshme. Tropikal jane lengje 100% natyrale, të pasura me kompleks vitaminash, me përmbajtje të lartë fruti dhe pa ngjyrues artificalë të dëmshëm për organizmin e njeriut. Lëngjet Tropikal janë krijuar për të sjellë tek konsumatorët lëngje frutash 100% natyrale, të prodhuara me përbërës natyral, me përmbajtje të lartë fruti dhe pa ngjyrues artificial të dëmshëm për organizmin e njeriut. Formula e Lëngjeve Tropikal u krijua nga gjigandi Austriak me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Përbërësit e lëngjeve të frutave Tropikal importohen nga Bashkimi Europian (BE), i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë. Prodhim-ambalazhimi realizohet në stabilimentin e ARSTL Group me përkujdesjen dhe teknologjinë më të përparuar dhe me standartet më të larta të kontrollit të cilësisë të miratuara nga BE.

Rekomandohet të konsumohen nga të gjitha grupmoshat.

Benefitet e Lёngjeve Tropikal

Lëngjet Tropikal e marrin ëmbëlsinë nga Stevia (ëmbëlsues natyral).
Te prodhuara me përbërës natyral (lëngje 100 % natyrale).
Janë të pasura me kompleks vitaminash, te cilat i japin organizmit benefite të panumërta.
Lëngjet Tropikal trashësinë e marrin nga vetë pulpa e frutit.

Lëngjet Tropikal rekomandohen të konsumohen:

Nga të gjithë personat që dëshirojnë një jetë të shëndetshme.

Shijet e Lëngjeve Tropikal

Paketimi Kanaçe 0.33L

Shegë 0.33L

Portokall 0.33L

Pjeshkë 0.33L

Mollë Jeshile 0.33L

Luleshtrydhe 0.33L

Boronicë 0.33L

Dardhë 0.33L

Paketimi PET 0.5L

Portokall 0.5L

Mollë Jeshile 0.5L

Fruta Pylli 0.5L

Boronicë 0.5L

Multivitaminë 0.5L

Portokall & Nektarinë 0.5L

Paketimi PET 1.5 L

Portokall & Nektarinë 1.5L

Portokall 1.5L

Mollë Jeshile 1.5L

Boronicë 1.5L

Multivitaminë 1.5L

Fruta Pylli 1.5L

Paketimi Tetrapak 1L

Portokall 1L

Pjeshkë 1L

Multivitaminë 1L

Boronicë 1L

Fruta Pylli 1L

Mollë Jeshile 1L

Dardhë 1L

Paketimi Tetrapak 2L

Vishnje 2L

Portokall 2L

Multivitaminë 2L

Pjeshkë 2L

Dardhë 2L

Fruta Pylli 2L

Boronicë 2L

Çertifikimet e Lëngjet Tropikal

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND