ARSTL Group

Pasta Julia

Pasta Julia e kanë marrë emrin nga kompania e mirënjohur Italiane Julia. Pasta që sjellin te konsumatorët një varietet të gjerë të llojeve dhe madhësive të ndryshme të makaronave.
Pasta Julia, pasta me cilësi premium, ruajnë balancën në përbërës dhe zihen për nëntë minuta.
Pasta Julia përfaqësojnë historinë e një toke italiane bujare në prodhimin e grurit cilësor për prodhimin e makaronave.
Pasta Julia prodhohen nga kompania e mirënjohur italiane Julia, në rajonin e Pulias të Italisë. Mbajtës ekskluziv në Shqipëri për këtë produkt është ARSTL Group. Pasta Julia është sinonimi i traditës Italiane, origjinalitetit dhe është zgjidhje e përkryer për ata që nuk duan të heqin dorë nga shija dhe atmosfera e shkaktuar nga një pjatë e mirë me makarona në familjen dhe tryezën e tyre.

Rekomandohen për të gjitha grupmoshat.

Benefitet e Pasta Julia:

Cilësia, shija e veçantë dhe balanca perfekte në përbërje
Raporti perfekt CILËSI- ÇMIM
Makarona Italiane me cilësi Premium Zihen për 9 minuta

Përbërësit:

Ermik gruri, ujë, ermik misri (sasia e ujit deri në 13.5%, shkalla e aciditetit deri në 3.5%)

Vlerat ushqyese për 100 g:

Energji – 356 Kcal
Proteina – 12 g
Hidrate Karboni – 70 g
Yndyrna – 2 g

Llojet e Pasta Julia

Pasta Julia Spaghetti

Pasta Julia Conchiglie

Pasta Julia Tubetti Rigati

Pasta Julia Fusilli

Pasta Julia Risini

Pasta Julia Ruote

Pasta Julia Capellini a Nido

Pasta Julia Tagliatelle

Pasta Julia Mafaldine

Pasta Julia Penne Rigate

Pasta Julia Stelline

Pasta Julia Graminga

Pasta Julia Farfalle

Çertifikimet e Pasta Julia

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA