ARSTL Group

AT Cola

AT Cola(Pije freskuese e gazuar). AT Cola do të thotë American Taste. Ky produkt u krijua për të sjellë tek konsumatorët një pije freskuese Cola që ruan shijen origjinale dhe balancën e përbërësve për të mos shkaktuar efekte anësore në organizëm. Kjo pije kujdeset për shëndetin tuaj duke përdorur një formulë me ingredientë të balancuar.
Formula për krijimin e AT Cola është bazuar në një recetë origjinale Amerikane. Prodhim- ambalazhimi nga ARSTL Group realizohet në impiantet më moderne të paketimit të pijeve freskuese në Europën Qëndrore e Lindore.

Rekomandohet të konsumohet e ftohtë mbi moshën 16 vjeç.

Benefitet e AT Cola:

AT Cola shërben për qetësimin e nervave dhe heqjen e lodhjes. Ruan balancën në shije dhe përbërës për të mos shkaktuar efekte anësore në organizem. Përbërësit dhe niveli i kontrolluar i sheqerit në AT Cola Light e bëjnë këtë të fundit të jetë një nga pijet dietike më të preferuara në treg.

Përbërja e AT Cola:

Ujë, Sheqer, Dioksid Karboni, Caramel E150d, Acid Citrik, Acid Fosforik, Aromatizues Natyral, Kafeinë, Benxonat Sodiumi.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

Energji – 183 kJ (43 Kcal)
Proteina – 0 g
Karbohidrate 10.7 g
Ndër të cilat Sheqerna – 10.7 g
Yndyrna – 0 g
Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
Fibra – 0 g
Sodium – <0.01 g

Çertifikimet e AT Cola

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND