ARSTL Group

Detergjenti AXAL

Axal do të thotë pastërti.
Detergjenti Axal është krijuar për të patur rroba sa më të pastra dhe me aromë fantastike.
Ai është një pastrues universal i destinuar për larjen e të gjitha llojeve të veshjeve, pasi garanton pastërti dhe përkujdesje për rrobat. Në sajë të fuqisë së përbërësve aktivë, ai siguron heqjen e plotë të njollave më të vështira dhe bakterieve.
Detergjenti Axal prodhohet nga Kompania Albus, e cila mbart në vetvete traditën dhe përvojën e gjatë në prodhimin e detergjentëve cilësore. Mbajtës ekskluziv në Shqipëri i këtij produkti është ARSTL Group. ARSTL Group ofron detergjentin larës me çmimin dhe shërbimin më të mirë në treg.

Përdoret për larje të rrobave të bardha dhe atyre me ngjyrë.

Benefitet e AXAL:

Detergjent për rroba të bardha dhe me ngjyra, për larje me lavatriçe dhe me dorë
Përmban kokrriza ose enzima të shumta larëse që e bëjnë larjen më cilësore
Ofertat dhe superofertat që bën kompania për këtë produkt

Llojet e Detergjentit Axal

Axal Orkidea

Formatet e AXAL:

3 Kg
6 Kg

Axal Sensitive

Formatet e AXAL:

3 Kg
6 Kg

Axal Protection

Formatet e AXAL:

3 Kg
6 Kg