Arstl Group

http://fantastic-ideas.com/tag/linkedin?doing_wp_cron Kompania ARSTL Group e ka filluar suksesshëm aktivitetin e saj ne vitin 1998. Aktiviteti kryesor i kompanisë është distribucioni i një game të gjerë produktesh si lëngje frutash, ujë, pije energjike, birra, artikuj ushqimorë, detergjentë etj. ARSTL Group ka sot një numër markash Lider ne tregun shqipëtar. Mjafton të përmendim produkte si pija energjike “B52”, apo lëngu i frutave “Tropikal”, për të kuptuar që një pjesë e mirë e këtyre produkteve janë shndërruar në pjesë të pandarë të jetës tone te perditëshme. Por edhe markat e tjera si Warsteiner, Aqua Julia, Pasta Julia, Uji Loti i Zanave etj kanë zënë vend të mire në treg dhe me gjerë duke fituar prioritet në segmente të caktuara.