Lemon & Orange Soda

Lemon & Orange Soda

Lemon & Orange Soda

Citro Soda (Lemon & Orange Soda).
Emri Citro rrjedh nga Greqishtja e lashtë dhe do të thotë agrume.
Citro përdor agrume të freskëta dhe të vjelura në kohën e duhur.
Ky produkt është krijuar posaçërisht për të ndihmuar tretjen, për të lehtësuar problemet e aciditetit të tepërt në stomak dhe për të shuar etjen në mënyrë natyrale.
Formula unike  e Lemon & Orange Soda u krijua nga gjigandi Austriak me famë botërore Akras Flavors Gmh. Përbërësit e Lemon & Orange Soda importohen nga Bashkimi Europian (BE), i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë.
Prodhim-ambalazhimi realizohet në stabilimentin e ARSTL Group nën monitorimin dhe udhëheqjen e inxhinierëve Austriakë të Akras Flavors Gmbh.

Rekomandohet të konsumohet mbi moshën 16 vjeç dhe e ftohtë.

Benefitet e Lemon & Orange Soda:

 • Ndihmojnë tretjen dhe shuajnë etjen në mënyrë natyrale
 • Lehtësojnë problemet e sekretimit të tepërt të aciditetit në stomak
 • Përmbajnë 52% përbërje fruti
 • Trashësinë e lëngut e arrijnë me pulpën e vetë frutit
 • Përdoren për miksimin e kokteileve.
 • Nga degustimet e realizuara me specialistë të fushës dhe nënshtrimi  i analizave në laboratorë të çertifikuar ndërkombëtarisht rezulton se Citro  është produkti më cilësor Soda që është prezent në tregun Shqipëtar.
 • Ndikon pozitivisht ne largimin e yndyrnave të tepërta nga trupi.

Citro Lemon & Orange Soda rekomandohet të konsumohet:

 • Nga persona që kanë probleme me sekretimin e tepërt të aciditetit në stomak.
 • Nga persona që kanë probleme me tretjen.
 • Nga persona që kanë probleme me yndyrnat e tepërta.

Përbërësit e:

Citro Lemon Soda: Ujë, Shurup Glukozë & Fruktozë, Koncentrat Natyral Limoni min 12%, Ekstrakt Limoni, Pulp Limoni, Aromë natyrale Limoni, CO2, Acidifikues: Acid Citrik (E330), Konservues Natyral (E201 & E211).
Citro Orange Soda: Ujë, Shurup Glukozë & Fruktozë, Koncentrat Natyral Portokalli min 12%, Ekstrakt Portokalli, Pulp Portokalli, Aromë natyrale Portokalli, CO2, Acidifikues: Acid Citrik (E330), Konservues Natyral (E201 & E211).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

 • Energji – 640kJ (150 Kcal)
 • Yndyrna – 0.3 g
 • Acide yndyrore të ngopura – 0 g
 • Karbohidrate – 30.7 g
 • Ndër të cilat Sheqerna – 30.7 g
 • Proteina- 2.4 g
 • Natrium – 0.008 g

Formatet e Lemon & Orange Soda:

 • Can 330 ml

Shijet e Citro Soda:

 • Lemon Soda
 • Orange Soda

Çertefikimet e Lemon & Orange Soda:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND