B-2 Power Drink

B-2 Power Drink

B-2 Power Drink

B-2 Power Drink (pije energjike).
B-2  Power Drink e ka marrë emrin nga avioni bombardues i famshëm B-2.
B-2 Power Drink ruan balancat në përbërës duke mos shkaktuar efekte anësore.
B-2 është  krijuar posaçërisht për të larguar lodhjen mendore dhe fizike, rrit vigjilencën, shpejton reagimin, stimulon metabolizmin, përmirëson gjendjen emocionale dhe jep energjinë e nevojshme që i duhet trupit të njeriut.
Formula unike e B-2 u krijua nga kompania Austriake me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Lënda e parë dhe përbërësit bazë për B-2 importohen nga Bashkimi Europian (BE), i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë.
Prodhim- ambalazhimi nga ARSTL Group realizohet në impiantet më moderne të paketimit të pijeve freskuese në Evropën Qëndrore e Lindore. Prodhim-ambalazhimi i B-2 mbikqyret  nga ekspertët Austriakë të AKRAS Flavors GmbH.
Mbajtësi ekskluziv i markës B-2 Power Drink është ARSTL Group.

Të konsumohet mbi  moshën 16 vjeç dhe maksimumi deri në 3 kanaçe në ditë!
Rekomandohet të konsumohet i ftohtë dhe me një fetë Portokall.

Benefitet e B-2 Power Drink:

 • Përmban Kafeinë Natyrale duke mos shkaktuar efekte anësore
 • Zvogëlon lodhjen mendore dhe fizike
 • Rrit vigjilencën dhe shpejtësinë e reagimit
 • Stimulon metabolizmin dhe përmirëson gjendjen emocionale
 • Jep energjinë e nevojshme që i duhet trupit të njeriut.

B-2 Power Drink rekomandohet të konsumohet:

 • Gjatë udhëtimeve të gjata
 • Në punë
 • Kur ushtroni aktivitet fizik
 • Gjatë leksioneve
 • Gjatë sezonit të provimeve etj.

Përbërësit e B-2 Power Drink:

Ujë, Glukozë – Fruktozë, Sukrozë, Dioksid Karboni CO2, Kafeinë 0.032%, Taurinë 0.4%, Acidifikues: Acid Citrik (E330), Rregullator Aciditeti (E331), Karbonat Magneziumi, Aromë, Ngjyrues Natyral (E155 A & E101), Konservantë Natyral (E2011 & E202), Glucoronolacton, Inositol, Vitamina (B3, B5, B6, B2, B12).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

 • Energji – 194 kJ (46 Kcal)
 • Proteina – 0 g
 • Karbohidrate – 11 g
 • Ndër të cilat Sheqerna – 11 g
 • Yndyrna – 0 g
 • Ndër të cilat Acide Yndyrore të Ngopura – 0 g
 • Natrium – <0.04 g

Formatet e B-2 Power Drink:

 • B-2 Power Drink 0.15 L
 • B-2 Power Drink 0.25 L

Shijet e B-2 Power Drink:

 • B-2 Power Drink
 • B-2 Power Cola
 • B-2 Power Lemon

Çertefikimet e B-2 Power Drink:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND

Kujdes! Të konsumohet mbi moshën 16 vjeç, dhe maksimumi deri në 3 kanaçe në ditë!