Supervizor Shitjesh / Durrës

Supervizor Shitjesh / Durrës

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Supervizor Shitjesh per zonen e Durresit

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Monitoron shitjet ditore, prezencen e produkteve dhe siguron kontrollin e agjenteve te shitjeve ne terren
 • Zbaton planet e Shitjeve duke gjetur menyra specifike pozicionimi ne treg
 • Vendos dhe zhvillon marredhiet kompani-kliente
 • Identifikon dhe ploteson nevojat e klienteve bazuar ne politikat dhe strategjite e kompanise

 

Aftësitë e Kërkuara:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes)
 • Të ketë eksperience pune minimumi 1-2 vite ne menaxhimin e Shitjeve
 • Të ketë komunikim, aftësi organizative dhe ndërpersonale
 • Të jetë person dinamik, I përgjegjshëm, fleksibel
 • Të ketë frymën e bashkëpunimit në grup
 • Të ketë njohuri shume të mira të programeve baze kompjuterike
 • preferohet të jetë banor i qytetit të Durresit

Të interesuarat duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail: 

[email protected] / nr. 0673101358.

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.