Tropikal Tetrapak 2 L Mollë Jeshile

Tropikal Tetrapak 2 L me shije Molle, përmban 49% pulp fruti të mollëve Jeshile. Molla Jeshile ju ndihmon të humbni peshë, por gjithashtu rregullon edhe glukozën në gjak si dhe ruan një ritëm kardiak standard.

Përbërja e frutit 49%

Përbërësit:

Ujë, Sheqer, Shurup Glukozë – Fruktozë, Acid Citrik, Vitamina B6, B12, C, Niacinë, Biotinë, Acid Folik, Acid Pantotenik. Aromë Molle, Stabilizues (E466, E414, E445). Antioksidues (E307, E300, E320). Ngjyrues (E150D, E104, E142, E140). Ëmbëlsues Natyral (E950 & E951). Konservues Natyral (E202 & E211). Lënda e thatë min. 7%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 145.4 kJ (34.3 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.3 g
  • Yndyrna – <0.1 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.1 g
  • Natrium – 0.007 g