Tropikal Tetrapak 1 L Qershi

Mos iu ndani lëngut të Qershive sepse ajo shërben për të forcuar kujtesën. Kjo ndodh për shkak të një komponenti që gjendet tek kokrrat e Qershive, e njohur si anthocyanin. Qershitë përveç forcimit të kujtesës, ndihmojnë dhe në parandalimin e humbjes së kësaj të fundit.

Përmbajtja e frutit min. 49%.

Përbërësit:

Ujë, Shurup Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng Fruti i Koncentruar Vishnje, Acidifikues: Acid Citrik (E330), Vitaminë C. Stabilizues (E466). Aromë Natyrale Qershie, Ëmbëlsues Natyral (E950, E951), Ngjyrues Natyral (E129).  

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 182 kJ (45.5 Kcal)
  • Proteina – 0 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.1 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
  • Natrium – 0.003 g