Tropikal Tetrapak 1 L Pjeshkë

Pjeshkët përmbajnë shumë magnez, vitaminë B3, selen dhe zink. Vitamina B3 përdoret për të ulur nivelin e kolesterolit dhe gjithashtu për të trajtuar çrregullimet respiratore dhe vaskulare.

Përmbajtja e frutit min. 49%.

Përbërësit:

Ujë, Sheqer, Shurup Glukozë – Fruktozë, Lëng i Koncentruar Pjeshke, Acid Citrik, Vitaminë C, Aroma Natyrale, Stabilizues (E415). Ëmbëlsues Natyral (E950 & E951).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 188 kJ (46.7 Kcal)
  • Proteina – 0 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.3 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
  • Natrium – 0.003 g