Tropikal Tetrapak 1 L Boronicë

Boronica e kuqe është lloj bime shëruese dhe është jashtëzakonisht e rëndësishme për shëndetin e njeriut. Vepron si antibiotik natyror, ndërsa me sukses parandalon infeksionet e tërë organizmit tonë. Polifenolët që gjenden në Boronica ndikojnë në shpërbërjen e qelizave të yndyrës.

Përmbajtja e frutit min. 49%.

Përbërësit:

Ujë, Shurup Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng Fruti i Koncentruar Boronice, Acidifikues: Acid Citrik (E330), Vitamina: B6, B12, C, Niacinë, Biotinë, Acid Folik. Stabilizues (E466, E415). Aromë Natyrale Boronice, Ëmbëlsues Natyral (E950, E951), Ngjyrues Natyral (E122, E151, E124, E110, E102).  

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 111 kJ (24.1 Kcal)
  • Proteina – <0,1 g
  • Karbohidrate – 7 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 6.8 g
  • Yndyrna – <0.1 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.1 g
  • Natrium – 0.003 g