Tropikal 1.5 L Portokall & Nectarine

Kombinimi perfekt i Portokallit dhe Nektarinës janë një burim i shkëlqyer i bakrit dhe hekurit, që trupit i nevojitet në mënyrë që të mund të prodhojë hemoglobinë.

Përmbajtja e frutit min. 13%.

Përbërësit:

Ujë, Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng Fruti i Koncentruar (Portokall dhe Nektarinë), Acidifikues: Acid Citrik (E-330). Vitamina: B6, B12, B1, C, E. Stabilizues (E-410, E-466). Antioksidues (E-300). Aromë Natyrale Fruti. Konservues Natyral (E-211, E-202). Ëmbëlsues Natyral (E-950, E-951). Ngjyrues Natyral (E-129, E-160A).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 182 kJ (45.5 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 8.7 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 8.7 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
  • Natrium – 0.002 g