Tropikal 1.5 L Mollë Jeshile

Një gotë Tropikal me Mollë në ditë e mban doktorin larg. Tropikal me shije Molle ka vlera ushqyese dhe është një aleat i fortë i shëndetit. Përmban vitaminat C, PP, B1, B2, A. Falë vlerave ushqyese që ka, pastron rrugët e frymëmarrjes, ndihmon në dieta, është aleat i bukurisë  etj.

Përmbajtja e frutit min. 13%.

Përbërësit:

Ujë, Sheqer, Glukozë – Fruktozë, Lëng fruti i Koncentruar Molle. Acidifikues: Acid Citrik (E 330). Vitamina A, C, E, Niacinë, Pantotenat Kalciumi. Stabilizues (E466, E415). Aromë natyrale Molle. Ngjyrues Natyral (E104, E140).Ëmbëlsues Natyral (E950, E951). Konservues Natyral (E202, E211).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 145 kJ (34.3 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.9 g
  • Yndyrna – <0.1 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.1 g
  • Natrium – 0.007 g