Tropikal 0.5 L Portokall

Lëngu i Portokallit përmban vitamina B dhe C, po ashtu dhe një sasi të madhe mineralesh si magnez, fosfor, kalcium dhe kalium. Lëngu i Portokallit ndihmon sistemin e brendshëm të trupit. Lëngu i Portokallit ndihmon në qetësimin e sistemit nervor, duke luftuar ankthin dhe pagjumësinë.

Përmbajtja e frutit min. 13%.

Përbërësit:

Ujë, Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng i Koncentruar Portokalli, Acidifikues: Acid Citrik (E-330). Vitamina: A, C, E, Niacinë, Pantotenat Kalciumi. Rregullues Aciditeti (E-331). Stabilizues (E-410, E-466, E-415). Antioksidues (E-220, E-300). Aromë Natyrale Portokalli. Konservues Natyral (E-211, E-202). Ëmbëlsues Natyral (E-950, E-951). Ngjyrues Natyral (E-160A).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 152 kJ (35.9 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 8 g
  • Yndyrna – 0.2 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0.2 g
  • Natrium – 0.003 g