Tropikal 0.5 L Fruta Pylli

Frutat e  pyllit ndihmojnë në përmirësimin dhe në ruajtjen e kujtesës, sidomos tek të moshuarit.

Përmbajtja e frutit min. 13%

Përbërësit:

Ujë, Sheqer, Glukozë – Fruktozë, Lëng Fruti i Koncentruar (Boronicë, Mollë, Mjedër, Vishnje, manaferrë, shtog, etj. Vitamina B6, B12, B1, C, E, Niacinë, Pantotenat Kalciumi, Biotinë, Acid Folik, Provitaminë. Acidifikues Acid Citrik  (E330). Stabilizues (E 415, E466). Aromë natyrale. Ngjyrues Natyral (E129).Ëmbëlsues Natyral (E950, E951). Konservues Natyral (E202, E211). Lënda e thatë min. 13%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 206 kJ (48.5 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 9 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 8.2 g
  • Yndyrna – <0.1 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.1 g
  • Natrium – 0.003 g