Tropikal 0.25 L Shegë

Shega njihet si fruti i forcës magjike të shërimit. Vetëm 30 minuta pas marrjes së lëngut të Shegës aktiviteti ynë rritet me 32%.

Lëngu i Shegës shuan etjen, nxit oreksin dhe përmirëson tretjen e ushqimeve.

Përmbajtja e frutit 33%.

Përbërësit:

Ujë, Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng Shege i Koncentruar, Vitaminë C, Acid Pantotenik. Acidifikues: Acid Citrik (E-330). Aromë natyrale e frutit të Shegës. Konservues Natyral (E-202 & E-211). Ngjyrues Natyral (E-129). Lënda e thatë min. 7%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 248 kJ (58 Kcal)
  • Proteina – <0,1 g
  • Karbohidrate – 7.5 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.5 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
  • Natrium – 0.007 g