Tropikal 0.25 L Portokall

Portokalli përmirëson elasticitetin e lëkurës. Duke kaluar mosha, njeriut i plaket edhe lëkura. Antioksiduesit dhe vitamina C e Portokallit i japin lëkurës nje pamje rinore dhe ngadalësojnë plakjen e saj.

Përmbajtja e frutit min. 49%.

Përbërësit:

Ujë, Shurup Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng i Koncentruar Portokalli, Acidifikues: Acid Citrik (E-330). Vitamina: A, C, E, B6. Rregullues Aciditeti (E-331). Stabilizues (E-414, E-466, E-415). Antioksidues (E-220, E-300). Aromë Natyrale Portokalli. Konservues Natyral (E-211, E-202). Ëmbëlsues Natyral (E-950, E-951). Ngjyrues Beta-Karoten (E-160A).

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 152 kJ (35.9 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 8 g
  • Yndyrna – <0.2 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.2 g
  • Natrium – 0.004 g