Tropikal 0.25 L Pjeshkë

Pjeshkët përmbajnë fenol, substancë e cila është antioksidanti i saj kryesor dhe i cili vepron më fuqishëm se vitaminat C.

Fenoli ruan një rol të rëndësishëm në organizëm pasi ndikon në shëndetin e eshtrave dhe dhëmbëve, rritjen dhe rigjenerimin e indeve dhe mirëmbajtjen e vlerave të pH në gjak.

Përbërja e frutit 49%

Përbërësit:

Ujë, Sheqer, Shurup Glukozë – Fruktozë, Pure Pjeshke, Acid Citrik, Vitaminë C, Aroma Natyrale, Stabilizues (E415). Ëmbëlsues Natyral (E950 & E951). Konservues Natyral (E202 & E211). Lënda e thatë min. 7%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 188 kJ (46.7 Kcal)
  • Proteina – 0 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.3 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
  • Natrium – 0.003 g