Tropikal 0.25 L Mollë Jeshile

Tropikal me shije Molle,  me ëmbëlsi të përftuar nga mollë të freskëta ofron një shije të paharrueshme.

Mollët Jeshile janë të pasura me fibra, minerale dhe vitamina. Mollët Jeshile mbajnë mëlçinë e shëndetshme dhe të mbrojtur.

Përbërja e frutit 49%

Përbërësit:

Ujë, Sheqer, Shurup Glukozë – Fruktozë, Acid Citrik, Vitamina B6, B12, C, Niacinë, Biotinë, Acid Folik, Acid Pantotenik. Aromë Molle, Stabilizues (E466, E414, E445). Antioksidues (E307, E300, E320). Ngjyrues (E150D, E104, E142, E140).Ëmbëlsues Natyral (E950 & E951). Konservues Natyral (E202 & E211). Lënda e thatë min. 7%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 145.4 kJ (34.3 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 8 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 7.3 g
  • Yndyrna – <0.1 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.1 g
  • Natrium – 0.007 g