Tropikal 0.25 L Luleshtrydhe

Shija e Luleshtrydheve të freskëta në një kanaçe Tropikal. Luleshtrydhja është një frut që ka shumë pak kalori dhe është një aleate e shkëlqyeshme për bukurinë dhe shëndetin e lëkurës.

Përmbajtja e frutit 40%.

Përbërësit:

Ujë, Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Lëng Luleshtrydheje i Koncentruar, Vitamina: C, K, Niacinë, Acid Folik, Acidifikues: Acid Citrik (E-330). Stabilizues (E-415 & E-466). Aromë natyrale e frutit. Konservues Natyral (E-202 & E-211), Ngjyrues Natyral (E-129). Lënda e thatë min. 7%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 215 kJ (51Kcal)
  • Proteina – 0 g
  • Karbohidrate – 6.5 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 6.5 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
  • Natrium – 0 g