Tropikal 0.25 L Boronicë

Boronicat janë një aleat i vërtetë për eshtra të shëndetshme, tretje të mirë dhe lëkurë të bukur.

Përmbajtja e frutit 33%.

Përbërësit:

Ujë, Shurup Glukozë – Fruktozë, Sheqer, Acid Citrik, Vitamina: B6, B12, C, Niacinë Biotinë, Acid Folik, Stabilizues (E-466 & E-415). Aromë Boronice, Ëmbëlsuesit (E-950 & E-951), Ngjyrues Natyral (E-122, E-151, E-124, E-110, E-102. Konservues Natyral (E-202 & E-211). Lënda e thatë min. 7%.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 111 kJ (24.1 Kcal)
  • Proteina – <0.1 g
  • Karbohidrate – 7 g
  • Ndër të cilat Sheqerna – 6.8 g
  • Yndyrna – <0.1 g
  • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – <0.1 g
  • Natrium – 0.003 g