Spotet

B-52 Festojme se bashku

 

Tropikal Ju uron Gezuar Festat!

 

B52 Energy Drink – I vetmi origjinal!

 

 

Tropikal Ice Tea – Shija që zgjon pasionin!

 

B2 Power Drink – Fuels your passions with real power!

 

 

Tropikal – Nëse do ishte më e freskët do ishte ende në pemë!

 

Citro Soda – Citro…Dhe dilema merr fund!

 

 

Warsteiner Premium Beer – Make the difference!

 

 

Acqua Julia – Mënyra më e vjetër për tu ndier i ri!

 

 

Tropikal Milkshake – Freskia që fal shëndet!

 

 

Tropikal Milkshake – Freshness that gives health!