Lupola

Lupola
Hallertau është zona më e mirë dhe më e madhja në botë në kultivimin e vazhdueshëm të Lupolave. Kjo zonë ndodhet në jug të Gjermanisë.
Lupolat nga Hallertau përdoren për prodhimin e birrave më të mira në mbarë botën.
WARSTEINER dhe Konig Ludwig Weissbier kombinojnë një shumëllojshmëri të Lupolave të hidhura & aromatike.
Kjo shumëllojshmëri është një nga komponentët kyc për shijen & hidhësinë e WARSTEINER dhe König Ludwig Weissbier.