Kënga Magjike 2018

Kënga Magjike 2018

ARSTL Group me brandet më të njohura të tij si, B52 Energy Drink, Tropikal, Tropikal Ice Tea, Acqua Julia, Loti i Zanave dhe Citro Soda ishte pranë jush gjatë netëve gjysmëfinale dhe natës finale të Këngës Magjike. 
Stenda e ArsTL Group ishte e mbipopulluar nga konsumatorët që i duan brandet tona. Zgjidhni edhe ju më të mirën. Zgjidhni ArsTL Group.