Shën Valentini në ARSTL Group

Shën Valentini në ARSTL Group

ARSTL Group ishte pranë jush me promocionet në Tiranë dhe Shkodër në ditën e dashurisë. Lëngjet Tropikal, B52 Energy Drink dhe Warsteiner dhurojnë dashuri për ju!