B52 For Slimming

B-52 For Slimming është pije energjike pa kalori dhe në të njëjtën kohë e prodhuar nga të gjithë përbërësit që na japin gjallërinë e duhur për të përballuar aktivitetin fizik dhe mendor dhe për të rikuperuar lodhjen.

Përbërësit:

Ujë, Dioksit Karboni CO2, Limontos, Taurinë natyrale, Rregullator Aciditeti, Solfid Natriumi, Kafeinë Natyrale, Xhel Aloe Vera, Ekstrate Çaji Jeshil, Ekstrakte Argjinare, Klucoronolastone, Inositol, Ëmbëlsues Natyral: Akras Stevia, KL-Carnitine, Tartrate, Aroma: Caramel, Ngjyrues Natyral: E150D, Vitaminat (Niacin, Panthotenate Kalciumi, B6, Hydrochloride, B12)

Vlerat Ushqyese për 100 ml:

  • Energji – 16kj (3.9Kcal)
  • Proteina – 0.01 g
  • Karbohidrate – 0.03 g
  • Pёrmbajtja e sheqerit – 0.03 g
  • Yndyrna – 0 g
  • Acide tё thata yndyrore – 0 g
  • Fibra ushqyese – 0 g
  • Soda – 0.04 g

Formatet e B-52 For Slimming:

  • B-52 For Slimming 0.25 L