ARSTL Group International

ARSTL Group International Partners

Ne besojmë se bashkëpunimi dhe partneriteti i bazuar në besim janë çelësi i suksesit.
Ne besojmë tek aftësitë e partnerëve tanë për të zhvilluar akoma më shumë kompaninë tonë.
Një sinergji e tillë sjellë mundësi të reja për të gjitha palët.

Zvicër

ARSTL Group Suisse Holding SA
Avenue de la Plage 5, 1028 Préverenges, Lausanne

Tel: +41 78 73 40 906
E-Mail: [email protected]

Kosovë

ARSTL Group Suisse Holding SA
Balloc Podujevë, Prishtinë

Tel: +38 34 92 02 019
E-Mail: [email protected]

Serbi

Jana Komerc Plus D.O.O.
Arčibalda Rajsa 21460, Vrbas, Serbia

Tel: +381 21 791788
E-Mail: [email protected]

Mal i Zi

Water Group D.O.O.
81219 Kolasin,Crna Gora

Tel: +38 26 93 73 737
E-Mail: [email protected]

Maqedoni

Bali Kompani Dooel
Gradec Vrapciste, Gostivar

Tel: +388 97 03 14 677
E-Mail: [email protected]

Mbretëri e Bashkuar

Yadco Trading Group Ltd
Unit 1-2 Plaza Business Centre, Stockingswater Lane, Enfield, Middlesex EN3 7PH

Tel: +44 208 344 0280
E-Mail: [email protected]

Official agent/ Distributor for: Bangladesh, Bulgaria, Dubai, GCC (Saudi Arabia, Kuwait, Oman, UAE, Bahrain) Ghana, Morocco, Nigeria, Qatar, UK