Tropikal Milkshake

Tropikal Milkshake

Tropikal Milkshake

Tropikal Milkshake (qumësht + lëng fruti).
Milkshake do të thotë qumesht + lëng fruti.
Ky produkt u krijua në bazë të studimeve të realizuara ndër vite për të bërë më të shijshme lëngjet tona të Tropikal. Milkshake sjell tek konsumatorët një kombinim të qumështit me lëng fruti 100% natyral, me vlera ushqyese dhe kompleks vitaminash.
Formula e Tropikal Milkshake u krijua nga kompania e mirënjohur Gjermane Dohler (kompani që furnizon të gjithë Evropën Juglindore dhe më gjerë). Kompania Dohler kujdeset për lëndën e parë dhe monitorimin gjatë prodhim-ambalazhimit të Milkshake.
Prodhim-ambalazhimi realizohet në stabilimentin e ARSTL Group, me përkujdesjen dhe teknologjinë më të përparuar dhe me standartet më të larta të kontrollit të cilësisë të miratuara nga BE. Milkshake vjen si risia më e fundit teknologjike e paketimit në alumin, pasi ka gjithashtu pipin magjik, një pip absolutisht higjenik që ngrihet lart automatikisht në momentin që hapet kanacja.

Rekomandohet të konsumohet nga të gjitha grupmoshat.

Benefitet e Tropikal Milkshake:

 • Përzierja e lëngut të frutave me qumësht në një paketim të vetëm.
 • Risia e ambalazhimit me inserimin e pipit magjik i cili tregon higjenë absolute.
 • Lëngu i frutave është i filtruar nga pureja që fruti natyral përmban duke ruajtur të gjitha vlerat ushqyese, vitaminat dhe shijen origjinale të frutit.
 • Qumësht kremoz, pjesërisht i sterilizuar, me vlerë të ulët kalorike dhe shumë i ushqyeshëm.

Tropikal Milkshake rekomandohet të konsumohet:

 • Nga të gjithë personat që dëshirojnë një jetë të shëndetshme.

Formatet e Tropikal Milkshake:

 • Tropikal Milkshake CAN 0.25 L me pip
 • Tropikal Milkshake CAN 0.25 L pa pip

Shijet e Tropikal Milkshake:

 • Luleshtrydhe + Qumësht
 • Mollë + Qumësht
 • Mix (Pjeshkë + Dardhë + Portokall) + Qumësht

Përbërësit e Milkshake Mix:

Ujë, sheqer, Lëng Pjeshke, Portokalli, Dardhë të koncentruara. Qumësht i skremuar 3%, Stabilizues (E440,E466 & E410), Acidifikues: Acid Nitrik. Ngjyrues Natyral Karroten nga Rrushi i Zi, Konservues Natyral: (E202 & E211). I pasterizuar.

Përbërësit e Milkshake Molle:

Ujë, sheqer, Lëng Molle i koncentruar. Qumësht i skremuar 3%, Stabilizues (E441), Konservues Natyral (E202 & E211) Acidifikues: Acid Citrik. Ngjyrues Beta-Karroten (E160a & E141). I pasterizuar

Përbërësit e Milkshake Luleshtrydhe:

Ujë, sheqer, Pure Luleshtrydhe, Koncentrat Frutash Pylli. Qumësht i skremuar 3%, Stabilizues (E440), Acidifikues: Acid Citrik. Ngjyrues Beta, Konservues Natyral: (E202 & E211). I pasterizuar

Vlerat ushqyese të Tropikal Milshake Mix:

 • Energji – 244kJ (57 kcal)
 • Yndyrna – 0 g
 • Sheqerna – 13 g
 • Proteina – 0 g
 • Kripëra – 0.018 g

Vlerat ushqyese të Tropikal Milshake Molle:

 • Energji – 208 kJ
 • Yndyrna – 0.5 g
 • Sheqerna – 10.6 g
 • Proteina – 0.3 g
 • Kripëra – 0.023 g

Vlerat ushqyese të Tropikal Milshake Luleshtrydhe:

 • Energji – 208 kJ
 • Yndyrna – 0.19 g
 • Sheqerna – 10.9 g
 • Proteina – 0.3 g
 • Kripëra – 0.023 g

Çertefikimet e Tropikal Milkshake:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND