Lëngjet Tropikal

Lëngjet Tropikal

Lëngjet Tropikal

Tropikal (lëngje frutash).
Emri Tropikal buron nga vendet e Tropikut ku klima është  perfekte për pjekjen e frutave të ndryshme.
Tropikal jane lengje 100% natyrale, të pasura me kompleks vitaminash, me përmbajtje të lartë fruti dhe pa ngjyrues artificalë të dëmshëm për organizmin e njeriut.
Lëngjet Tropikal janë krijuar për të sjellë tek konsumatorët lëngje frutash 100% natyrale, të prodhuara me përbërës natyral, me përmbajtje të lartë fruti dhe pa ngjyrues artificial të dëmshëm për organizmin e njeriut.
Formula e Lëngjeve Tropikal u krijua nga gjigandi Austriak me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Përbërësit e lëngjeve të frutave Tropikal importohen nga Bashkimi Europian (BE), i cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë.
Prodhim-ambalazhimi realizohet në stabilimentin e ARSTL Group me përkujdesjen dhe teknologjinë më të përparuar dhe me standartet më të larta të kontrollit të cilësisë të miratuara nga BE.

Rekomandohet të konsumohen nga të gjitha grupmoshat.

Benefitet e Lёngjeve Tropikal?

  • Lëngjet Tropikal e marrin ëmbëlsinë nga Stevia (ëmbëlsues natyral).
  • Te prodhuara me përbërës natyral (lëngje 100 % natyrale).
  • Janë të pasura me kompleks vitaminash, te cilat i japin organizmit benefite të panumërta.
  • Lëngjet Tropikal trashësinë e marrin nga vetë pulpa e frutit.

Lëngjet Tropikal rekomandohen të konsumohen:

  • Nga të gjithë personat që dëshirojnë një jetë të shëndetshme.

 

Çertefikimet e Lëngjeve Tropikal:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND

Shijet e Lëngjeve Tropikal

Tropikal CAN 0.25 L
Tropikal kanaçe është paketimi perfekt për ju që konsumoni lëngje në bare, restorante, në kioskat buzë rruge, për ju që vendosni të merrni Tropikal me vete në çantat tuaja dhe kudo tjetër.

Tropikal PET 0.5 L
Tropikal PET, paketim plotësisht i riciklueshëm dhe material shumë rezistent ndaj sulmeve të mikroorganizmave. Një nga paketimet më të pëlqyeshme nga konsumatorët.

Tropikal PET 1.5 L

 

Tropikal Tetrapak 1 L
Tetrapak, paketim miqësor me mjedisin dhe një nga paketimet më të sigurta që nuk bien në kontakt me ajrin, rrezet e diellit etj. Tropikal Tetrapak garanton shijen, vlerat ushqyese dhe sigurinë e shëndetit tuaj.

Tropikal Tetrapak 2 L