B-2 Tonic Water

B-2 Tonic Water

B-2 Tonic Water

B-2 Tonic Water (ujë tonik).
B-2 Tonic Water e ka marrë emrin nga avioni bombardues i famshëm B-2.
B-2 Tonic Water është krijuar në funksion të dhënies se vitalitetit.
Formula klasike e B-2 Tonic Water është krijuar nga kompania Austriake me famë botërore Akras Flavors Gmbh. Përbërësit për prodhim e B-2 Tonic Water importohen nga Bashkimi Europian (BE), I cili njihet për rigorizitetin dhe standartet e larta të cilësisë.
Prodhim- Ambalazhimi nga ARSTL Group realizohet në impiantet më moderne të paketimit të pijeve freskuese në Evropën Qëndrore e Lindore.
Prodhimi në formatin kanaçe 150 ml e bën atë ideal për një shots të shpejtë ose shoqërues të një gote të mirë Gin.

Rekomandohet të konsumohet mbi moshën 16 vjeç.
B-2 Tonic Water rekomandohet të shërbehet në një gotë me akull dhe me një fetë Limon.

Benefitet e B-2  Tonic Water:

 • Ideal për miksimin e kokteijleve.
 • Zgjon gjallërinë dhe entuziazmin.
 • Ruan balancë perfekte të përbërësve.

B-2 Power Drink rekomandohet të konsumohet:

 • Nga personat që kanë probleme me tretjen
 • Nga personat që kanë probleme me stomakun
 • Nga personat që kanë probleme me yndyrnat
 • Nga personat që kërkojnë gjallëri dhe entuziazëm

Përbërësit e B-2  Tonic Water:

Ujë, Sheqer, Dioksid Karboni CO2, Acidifikues: Acid Citrik, Konservant Natyral (E202 & E211), Aromë Natyrale Limoni, Aromë Natyrale e Quinne, Embëlsues Natyral: E950

Vlerat ushqyese për 100 ml:

 • Energji – 115 kJ (35 Kcal)
 • Proteina – 0 g
 • Karbohidrate – 8.5 g
 • Ndër të cilat sheqerna – 8.5 g
 • Yndyrna – 0 g
 • Natrium – <0.005 g

Formatet e B-2 Tonic Water:

 • B-2 Tonic Water 0.15 L
 • B-2 Tonic Water 1 L
 • B-2 Bitter Lemon 1 L

Shijet e B-2 Tonic Water:

 • B-2 Tonic Water
 • B-2 Bitter Lemon

Çertefikimet e B-2 Tonic Water:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND