AT Cola

AT Cola

AT Cola

AT Cola(Pije freskuese e gazuar).
AT Cola do të thotë American Taste.
Ky produkt u krijua për të sjellë tek konsumatorët një pije freskuese Cola që ruan shijen origjinale dhe  balancën e përbërësve për të mos shkaktuar efekte anësore në organizëm. Kjo pije kujdeset për shëndetin tuaj duke përdorur një formulë me ingredientë të balancuar.
Formula për krijimin e AT Cola është bazuar në një recetë origjinale Amerikane.
Prodhim- ambalazhimi nga ARSTL Group realizohet në impiantet më moderne të paketimit të pijeve freskuese në Europën Qëndrore e Lindore.

Rekomandohet të konsumohet e ftohtë mbi moshën 16 vjeç.

Benefitet e AT Cola:

 • AT Cola shërben për qetësimin e nervave dhe heqjen e lodhjes.
 • Ruan balancën në shije dhe përbërës për të mos shkaktuar efekte anësore në organizem.
 • Përbërësit dhe niveli i kontrolluar i sheqerit në AT Cola Light e bëjnë këtë të fundit të jetë një nga pijet dietike më të preferuara në treg.

AT Cola rekomandohet të konsumohet:

Nga persona që duan të rrisin energjinë e tyre.
Nga persona që duan të rrisin përqendrimin.
AT Cola Light rekomandohet të konsumhet nga persona që nuk duan të shtojnë sheqer në dietat e tyre.

Përbërja e AT Cola:

Ujë, Sheqer, Dioksid Karboni, Caramel E150d, Acid Citrik, Acid Fosforik, Aromatizues Natyral, Kafeinë, Benxonat Sodiumi.

Vlerat ushqyese për 100 ml:

 • Energji – 183 kJ (43 Kcal)
 • Proteina – 0 g
 • Karbohidrate 10.7 g
 • Ndër të cilat Sheqerna – 10.7 g
 • Yndyrna – 0 g
 • Ndër të cilat acide yndyrore të ngopura – 0 g
 • Fibra – 0 g
 • Sodium – <0.01 g

Formatet e AT Cola:

 • AT Cola 0.33 L
 • AT Cola 0.5 L
 • AT Cola  1.5 L

Shijet e AT Cola:

 • AT Cola
 • AT Cola Light

Çertefikimet e AT Cola:

ISO UNI-EN-ISO 22000:2005

ICDQ CERTIFIED QUALITY

CDQ ITALIA CERTIFICATO DI QUALITA

PRODUCED FOR SWITZERLAND