Menaxher/e Shitjesh (HORECA)/Tiranë

Menaxher/e Shitjesh (HORECA)/Tiranë

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Menaxher/e Shitjesh per subjektet Elitare Horeca

Departamenti: Shitjet
Vendodhja: Tirane
Qellimi i Pozicionit: Menaxhimi i rrjetit te subjekteve elitare HORECA, duke synuar rritjen e portofolit te klienteve te kompanise.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
1. Planifikon dhe menaxhon procesin e shitjeve ne subjektet HORECA me te njohura te Tiranes me synim arritjen e targetit.
2. Drejton dhe kordinon porosite e klienteve elitare duke bashkepunuar ngushte me strukturat e tjera te shitjeve.
3. Identifikon dhe ploteson nevojat e klienteve te rinj dhe ekszistues bazuar ne politikat dhe strategjite e kompanise.
4. Harton dhe analizon efikasitetin e shitjeve sipas kostove, mjeteve dhe produktit.
5. Raporton periodikisht tek Key Account Manager.

Kualifikimet dhe aftesite:
1. Te kete perfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes)
2. Te kete minimumi 2 vite eksperience ne fushat e shitjeve dhe distribucionit
3. Aftesi shume te mira komunikimi, negocimi dhe etike te larte pune
4. Te jete person i organizuar, dinamik, i pergjegjshem dhe fleksibel
5. Te kete aftesi per te influencuar brenda kompanise dhe jashte saj
6. Te posedoje Leje Drejtimi te klasit B

• Per shkak te natyres se punes, kandidati ideal duhet te jete fleksibel ne orare.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre me foto, referanca perkatese si dhe Leter Motivimi
ne adresen elektronike: [email protected]
Nr tel: 0673101358

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.