Agjent Shitjesh / Durrës

Agjent Shitjesh / Durrës

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Agjent Shitjesh ne terren per zonen e Durrësit

Qellimi i Pozicionit: Sherbim ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen dhe mirembajtjen e shitjeve ne zonen te cilen mbulon.

Kualifikimet / Kërkesat:

1. Të ketë mbaruar arsimin e mesëm
2. Minimumi 1 vit eksperincë pune ne shitje
3. Të posedojë patentë të klasit B
4. Të njohë mirë zonat e Durrësit (përbën avantazh)
5. Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi
6. Të jetë i orientuar drejt arritjes së rezultateve
7. Të jetë aftësi në shërbim klienti
8. Të jetë i aftë të punojë në grup
9. Të ketë banim rezident në Durrës

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV të detajuar me foto, në adresën e-mail:

[email protected] / nr. 0673101358.

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.