15 vjetori i platformës Digitalb

15 vjetori i platformës Digitalb

ARSTL Group, Sponsor Gjeneral në 15 vjetorin e gjigandit televiziv Digitalb!

Momente nga festa në stendën tonë dhe nga koncerti me artistët më të mirë Shqiptarë!

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në koncert të cilët zgjodhën të na bashkohen dhe të konsumonin B-52 Energy Drink, Lëngjet Tropikal dhe All Natural Iced Tea!